top of page

Werken bij Sunnyday

met spoed gezocht voor onze nieuwe projecten.

Wie zijn wij, Sunnyday MSD is een jong en ambitieus schoonmaak bedrijf met de kennis en professionaliteit van een groot schoonmaak bedrijf. en de betrokkenheid van een klein familiebedrijf. Er werken vak mannen en vak vrouwen bij ons, verdeeld over onze opdrachtgevers in de randstad. wij staan voor vak manschap, persoonlijke betrokkenheid, servicegericht, milieubewust en betrouwbaarheid. Wij zoeken iemand

Die een rijbewijs heeft,

Die de Nederlandse taal beheerst

Die redelijke werk ervaring heeft in de schoonmaak branche

Die een actieve werkhouding heeft

Die zelfstandig kan werken

Die woonachtig is in de regio Zaanstad


Herken jijzelf hierin neem dan contact met ons op 075-3030017 

of een 

email naar sollicitatie@sunnydaymsd.nl

of via onze website www.sunydaymsd.nl

Lijkt het je leuk om in de schoonmaakbranche te werken in verschillende categorieën en ben je geïnteresseerd in het werk? Dan ben je bij ons op het goede adres.

Sunnyday MSD is een passievol bedrijf die zich volledig inzet voor zijn klanten en zijn werknemers. Wij blijven groeien en stijgen en daardoor hebben wij een vertrouwelijke band met onze klanten. Wij gaan strikt en zorgvuldig te werk en zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn na ons bezoek.

Ben jij flexibel, denk jij dat je het in je hebt en heb jij de kwaliteiten om dit werk te verrichten? Aarzel dan niet en neem gelijk contact met ons op voor verdere informatie. Wie weet ben jij binnenkort ook een leuke medewerker van Sunnyday en werk je op de leukste plekken.

bottom of page